Hi all my valued customer, pls feel free to browse and choose all my gorjes stuff here and do submit the form below/just emel Roscollections_88@yahoo.com to place your order . But pls do check your spam box if there is no reply from me within 24hrs. SMS 0193760761 for quick reply.
TQ for choosing ROS COLLECTIONS

Followers

Kek Coklat moist untuk hantaran perkahwinan.

Assalamualaikum semua bloggers.

Hari ini adalah hari yang paling memenatkan buat saya. Sebab apa, hari ini saya kena buat 3 macam kek walaupun 2 pada jenis yang sama tapi satu lgi lain. Ehehe.

Harini saya kena siapkan kek untuk hantaran perkahwinan daripada tepung kek coklat moist. Mudah je nak buat.
Taraaaa!!!! dah dapat sebijik kek dengan menggunakan 1 paket tepung kek coklat moist. Tak yah susah-susah nak beli kat kedai. Langkah dia pun simple. Hihi. Tepung kek coklat moist ni menghasilkan 1kg kek coklat. memang puas makan.

Saya jugak ada menerima tempahan untuk bekas-bekas kecil. Kalau ada yang nak tempah untuk majlis-majlis pun saya alu-alukan. Tapi kawasan sekitar lembah kelang sahaja la. Huhu. untuk tempahan kecil, mungkin saya boleh hantarkan menggunakan pos laju. Kalau ada yang nak mencuba, boleh la pm saya.Saya ada buat 1 resepi baru berdasarka kek coklat moist ni. Topping dia saya tukar kepada cheese. So pada siapa-siapa yang ingin mencuba pun boleh. Kalau tinggi permintaan untuk coklat moist cheese ni, insyaallah saya akan teruskan penjualannya. Jika tidak, mungkin hanya sekejap di promosikan.